Bereid je voor op de uitdagingen van de dag met boerenbrood met gebakken courgette. Het is gemakkelijk te maken en erg lekker!
Boerenbrood
Naast, of in plaats van, de courgettes kan je ook tomaten of aubergines in dunne plakjes snijden en bakken.
Boerenbrood
Bereidingstijd: 20 minuten
Snijd de courgette in de lengte in plakjes van 5 mm dik. Doe de roomkaas in een kom en roer deze tot een gladde massa. Breng op smaak met zout, peper en citroen- of limoensap en voeg de gesneden bieslook toe. Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de courgetteplakken aan beide kanten ongeveer 2 minuten. Breng ook de courgette op smaak met zout en peper. Bestrijk de sneetjes boerenbrood met de roomkaas en leg de gebakken courgetteplakken er bovenop. Garneer het geheel met de toppen van de bieslook en dien het op.
Deze onderwerpen kunnen je ook interesseren