Wat mag er niet ontbreken met Pasen? Inderdaad : een paashaas! Zoals we allemaal weten, eten we sowieso veel chocolade-eieren en paashazen uit chocolade, dus vandaag stellen we jou een hartig paasrecept voor waarmee je voor afwisseling zorgt. Vooral bij het paasontbijt vormen de heerlijke haasjes uit gistdeeg een echte blikvanger. Ontdek hier ons heerlijke, suikervrije recept!
Voor het deeg
Voor de decoratie
Daarnaast heb je eveneens alumiumfolie nodig waaruit je kleine staafjes kan vormen die tijdens het bakken kunnen gebruikt worden ter vervanging van de worteltjes.
In tegenstelling tot de meeste paasgistgebakjes is ons recept geen cake maar eerder een heerlijk broodgerecht en daarom ideaal als ontbijt of brunch. De hazen smaken bijzonder goed met een bijpassende dip zoals verse kruidenkwark of een heerlijke kruidenboter. Die kan je natuurlijk ook zelf bereiden. We wensen je alvast veel bakplezier en... eet smakelijk!
Een zelfgemaakte dip is natuurlijk ook een leuk paasgeschenk. Gecombineerd met een hartige paashaas uit gistdeeg zal je iedereen weten te verrassen!
Ontdek hier andere heerlijke recepten